Sportski savez opštine Odžaci manifestacijom obeležio Dečiju nedelju

152

U SPC Odžaci održana je manifestacija “Sport za radost svakog deteta”, koju je organizovao Sportski savez opštine Odžaci povodom Dečije nedelje.

Manifestacija je održana u saradnji sa sportskim klubovima i udruženjima u cilju promocije sporta kao zdravog načina života i potrebe da se deca od ranog uzrasta redovno bave fizičkom aktivnošću. Jedino bavljenjem sportom deca mogu da se razvijaju pravilno i budu sretna i zdrava, kaže sekretar Sportskog saveza Mihajlo Sujer.

Učestvovalo je oko 200 mališana koji su mogli da se oprobaju u različitim ekipnim i pojedinačnim sportovima prezentovanim u obliku pokaznih treninga: fudbalu, košarci, odbojci, rukometu, tenisu, stonom tenisu, karateu, tekvondou i gimnastici.

Manifestaciju su organizovano posetili učenici osnovnih škola iz Odžaka, Karavukova, Srpskog Miletića, Deronja i Bačkog Gračaca.

U prezentaciji sportova učestvovali su: Rukometni klub “Odžaci”, Rukometni klub “BSK 2012″ Bački Brestovac, Ženski rukometni klub “Deronje”, Košarkaški klub “Radnički” Ratkovo, Tenis klub “Tenis tim Hipol” Odžaci, Stonoteniski klub “Odžaci”, Tekvondo klub “Orao” Odžaci, Sportski borilački klub “Mladost” Odžaci, Karate klub “Fortuna 2017″ Odžaci, USS “Bodimind” – gimnastička sekcija, FK “Lider” Odžaci, FK “Tekstilac” Odžaci, Odbojkaški klub “Gox-in Phibrows” Bački Gračac i Pokret za žensku košarku “Marina Maljković”.

Sportski savez je ovom prilikom promovisao svoj program “Besplatna školica sporta” koji će i u ovoj školskoj godini biti nastavljen u svim opštinskim mestima u kojima se prijavio dovoljan broj dece, učenika nižih razreda i predškolaca. Roditelji mogu i naknadno da prijave svoje dete tako što će potpisati saglasnost i dovesti dete na trening u svom mestu.

Kao deo “Besplatne školice sporta”, provodi se i program “Mama i dete – treniramo zajedno”.

Sportski savez opštine odžaci realizuje ove programe uz podršku lokalne samouprave. Sve informacije zainteresovani mogu dobiti na Fejsbuk profilu Saveza, putem mejla sportsodzaci@gmail.com ili telefona 025/466-000.

1232102682773113125585715946269813711

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002