Партиципативно буџетирање

На основу Члана 107. став 1. тачка 2. Статута општине Оџаци (Службени лист 2/19) Општина Оџаци и ове године у оквиру пројекта „Партиципативно буџетирање“ грађанима нуди могућност да учествују у креирању буџета за 2024. годину.

„Поштовани суграђани и ове јесени имате могућност да се укључите у планирање буџета за наредну годину.  Уколико имате идеју за пројекат који би учинио живот у Оџацима и околним селима квалитетнијим и лепшим, молимо вас да попуните УПИТНИК који можете пронаћи на званичној интернет презентацији општине Оџаци али и у свим Месним заједницама где га на лицу места можете попунити. Ви најбоље знате који простор желите да уредите у  вашем селу или општини.

Паралелно са активностима прикупљања писаних предлога радиће се и анкетирање грађана по свим насељеним местима у циљу боље презентације и обавештавања грађана о важности овог пројекта.

Најбоље идеје наших суграђана,  наћи  ће се на листи приоритета, за које ће гласати становници општине Оџаци, а који ће бити финансирани из буџета општине у 2024. години, у оквиру пројекта Партиципативно буџетирање.

ПРЕДЛОЗИ ПРОЈЕКАТА ДОСТАВЉАЈУ СЕ ДО 03.11.2023. ГОДИНЕ (до 15.00 часова).

Упитник је могуће попунити онлајн, кликом на линк:

УКЉУЧИ СЕ У ПРОЈЕКАТ

 

TOP