Информативни центар

Адреса: Јурија гагарина 20 Оџаци

Телефони:

  • Редакција 025 5742 743
  • Режија 025 5742 742
  • Маркетинг 025 5742 133

Званична интернет презентација информативног центра www.ico.rs

 

TOP