Uzmi račun i pobedi 2018

Read More

Predsednica opštine Odžaci priredila prijem za bronzanog odbojkaša

 naslovna 31naslovna 12

Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković priredila je svečani prijem za odbojkaša Gorana Škundrića koji je osvojio bronzanu medalju sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. To je prva seniorska igračka medalja koju je neki sportista iz opštine Odžaci osvojio sa nacionalnim timom na najvećim takmičenjima, Olimpijskim igrama, svetskim i evropskim prvenstvima.

Predsednica je na prijemu u zgradi opštine istakla da je za opštinu Odžaci veliki radost i čast što ima sportistu koji je na Evropskom prvenstvu u odbojci osvojio bronzanu medalju. Od Gorana Škundrića predsednica je dobila na poklon majicu reprezentacije Srbije.

Za Gračanina je ovo godina uspeha sa nacionalnim timom, nakon što je proteklih nekoliko godina redovno bio na širem spisku A selekcije. Posle osvojenog petog mesta sa reprezentacijom u ovogodišnjoj Svetskoj ligi, u Poljskoj je bio jedan od džokera selektora Nikole Grbića i dao je veliki doprinos osvajanju trećeg mesta na Evropskom prvenstvu.

Reprezentacija Srbije je u polufinalu EP izgubila posle dramatičnog meča od Nemačke (3:2), ali su “orlovi” smogli snage da u takođe sjajnoj utakmici za bronzu savladaju Belgiju (3:2).

Član odbojkaške reprezentacije Srbije je predstavnicima medija u Odžacima govorio i o utakmici protiv Poljske pred više od 60.000 domaćih navijača, prijemu kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i o svojim daljim planovima vezanim za reprezentaciju i klub.

Sjajni dvadesetdevetogodišnji odbojkaš protekle dve sezone nastupao je za klubove u Rumuniji, a u narednim danima biće poznato gde će nastaviti karijeru.

Bronzanu medalju sa EP posvetio je svojoj porodici, a pre svega bratu Gojku koji ga je pratio tokom cele karijere. Stariji brat Škundrić takođe je aktivan u odbojci, kao trener sa uspehom vodi ženski odbojkaški klub u Odžacima.

Goran Škundrić je do sada više puta nagrađivan od strane Sportskog saveza opštine Odžaci kao istaknuti sportista koji je ponikao u ovoj sredini, a afirmisao se u širim okvirima.

Sportski savez je doneo odluku da bronzani odbojkaš bude prvi dobitnik priznanja za počasnog sportistu opštine Odžaci, koje mu je na prijemu uručila predsednica Sportskog saveza Jelena Ignjatić.

Prijemu koji je organizovala predsednica opštine Odžaci prisustvovali su i pomoćnik predsednice opštine Andrija Hajdu, član Opštinskog veća zadužen za sport Nebojša Nikolić, predstavnici Sportskog saveza Mihajlo Sujer i Slavko Rodić.

1051742522622971110315125

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци