Letnja škola podmlatka Crvenog krsta za učenike iz Odžaka

U ponedeljak, 10. jula, Crveni krst Odžaci je poslao 22 učenika osnovnoškolskog uzrasta u odmaralište “Bagremara” u Bačkoj Palanci, gde će do 19. jula učestvovati u radu letnje škole podmlatka koja se realizuje po programu Crvenog krsta Srbije.

Vaspitač grupe je Gordana Nikolić, nastavnica iz osnovne škole “Branko Radičević” u Odžacima. Zajedno sa njima putovaće i realizator jednog dela programa (prva pomoć) Kristina Đorđević.

Program letnje škole podmlatka prilagođen je uzrastu i interesovanjima dece, a realizuje se kroz tri segmenta: “Crveni krst i ja” čiji program podrazumeva usvajanje znanja o vrednostima koje promoviše i zastupa Crveni krst i značaj humanitarnog rada; tematske radionice iz različitih oblasti delovanja Crvenog krsta; večernji zabavni program.

Ispraćaju Odžačkih osnovaca prisustvovali su predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković kao i pomoćnik predsednika opštine Milorad Stanišić

Crveni krst Odžaci je aplicirao za letnju školu podmlatka i odabran je da učestvuje u toj aktivnosti koja se realizuje po programu Crvenog krsta Srbije. Jedan od kriterijuma na osnovu kojih je vršen odabir organizacija Crvenog krsta za učešće u letnjoj školi je stepen razvijenosti opština u Republici Srbiji.

DSC05015DSC04997DSC05009

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци