Расписан  Оглас за јавно надметање за давање на коришћење грађевинског земљишта у радној зони у Каравукову

Расписан Оглас за јавно надметање за давање на коришћење грађевинског земљишта у радној зони у Каравукову

Општинска управа општине Оџаци расписала је Оглас за јавно надметање прикупљањем писаних понуда за давање на коришћење грађевинског земљишта за испашу домаћих животиња у радној зони у Каравукову.

Пријаве (затворене коверте са документацијом) могу се подносити до датума 29.07.2019. године (понедељак), на шалтеру бр. 5 Општинске управе општине Оџаци, нова зграда, Кнез Михајлова бр. 24, сваког радног дана од 07:00 до 15:00 часова.

Отварање понуда одржаће се у Оџацима у уторак, 30.07.2019. године, у згради Општинске управе општине Oџаци, адреса: Кнез Михајлова 24, у сали Општинског већа (стара зграда Општине, I спрат), са почетком у 11:00 часова.

 Све информације у вези јавног надметања могу се добити у Општинској управи Општине Оџаци сваког радног дана од 07:00 - 15:00 часова у Одељењу за инвестиције и јавне набавке у новој згради општине (поткровље).

  Контакт особе:            Петар Смишек,   тел. 064/803-7-802,

                                    Андрија Хајду,    тел.064/803-7-623

 

 Комплетан текст Јавног огласа може се преузети са званичног сајта општине Оџаци, путем линка: https://www.odzaci.rs/konkursi-oglasi/raspisan-oglas-za-javno-nadmetanje-za-davanje-na-koriscenje-gradevinskog-zemljista-u-radnoj-zoni-u-karavukovu

 Формулар за пријављивање може се преузети путем следећег линка: Формулар

TOP