Туристичка организација општине Оџаци представила свој програм

Туристичка организација општине Оџаци представила свој програм

Туристичка организација општине Оџаци представила се на Међународном сајму туризма у Новом Саду који се одржао у периоду од 03.-05.10.2019. године. Ове године Сајам је одржан по 52. пут, а Туристичка организација се, као и ранијих година, представила у склопу изложбеног простора Туристичке организације Војводине.
На Сајму је било презентовано ново допуњено издање Туристичког водича на српском и енглеском језику, а детаљније информације су презентоване флајерима који промовишу конкретан производ у виду: лова, риболова, манифестација, угоститељских објеката, шетње градским језром и сакрални објекати као и флајерима везаним за Етно куће у Раткову, Лалићу и Дероњама.
Посетиоцима Сајма био је понуђен програм посете општини у виду једнодневног излета као и каталог „10 прича о нама“ на српском и немачком језику и брошура „На пропутовању кроз златну равницу“ која је обухватила комплетну понуду општине Оџаци.
Туристичка организација је настојала да кроз своје пропагандне материјале посетиоце Сајма што боље упозна са туристичким потенцијалима општине Оџаци.
Штанд Туристичке организације општине Оџаци посетила је Председница општине Оџаци мр Латинка Васиљковић.

TOP