Саопштење за медије поводом теретане на отвореном

Саопштење за медије поводом теретане на отвореном

Општина Оџаци -Канцеларија за младе је учешћем на Конкурсу расписаном од стране Министраства спорта и омладине обезбедила средства за реализацију пројекта Фитнес центар на отвореном у Оџацима. Вредност пројекта је 1.800.000,00 динара, а рок за завршетак радова је 31.03.2020. године. Пројекат: „Пројекат фитнес центар на отвореном у Оџацима“ спроводи Општина Оџаци, а финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије. Радови на реализацији пројекта су већ отпочели, а теретана ће бити постављена на зеленој површини испред О.Ш. „Бранко Радичевић“.

Канцеларија је успела да обезбеди средства удруженим снагама са Чланом Општинског већа задуженим за омладину и спорт – Небојшом Николићем као и Општинским Спортским савезом, који се залажу за унапређење и развој спорта и рекреације у нашој Општини.

Координатор Канцеларије за младе, Вања Косовац је истакла да тренинг на отвореном спаја две активности које унапређују генерално здравље, кретање тела и провођење времена у природи и да ће такве активности умногоме допринети бољем развоју младих и здравијем окружењу. Ово је први пројекат који Канцеларија за младе општине Оџаци спроводи, а свакако ће се трудити да их буде много више у будућности.

 

TOP