Расписани конкурси за удружења

Расписани конкурси за удружења

Општина Оџаци је 02.04.2019. године расписала 4 Јавна конкурса за суфинансирање програма удружења грађана и то:  

  1. Јавни конкурс општине Оџаци за суфинансирање програма удружења грађана из области културе (за област заштите, очувања и презентације непокретног културног наслеђа, за област заштите, очувања и презентације архивске грађе, за област заштите, очувања и презентације нематеријалног културног наслеђа, програми  који доприносе подизању културне свести, намењени јавности, и нарочито младима и деци, пројекти  који доприносе развоју регионалне и међународне сарадње у области културе и културног наслеђа, програми који доприносе установљавању и одржавању манифестација и такмичења из области културе).

Укупан износ средстава планиран за суфинансирање програма удружења грађана из области културе из буџета општине Оџаци у 2019.години износи  700.000,00 динара.

Јавни конкурс, као и пропратна документација се може преузети на сајту општине Оџаци:

https://www.odzaci.rs/konkursi-oglasi/javni-konkurs-opstine-odzaci-za-sufinansiranje-programa-udruzenja-gradana-iz-oblasti-kulture

 

  1. Јавни конкурс општине Оџаци за суфинансирање програма удружења грађана из области културно уметничких друштава (за област заштите, неговања и презентације  културног наслеђа општине Оџаци у  области деловања КУД-ова,програми који доприносе развоју регионалне и међународне сарадње у области деловања КУД-ова, програми који доприносе установљавању и одржавању манифестација и такмичења у области деловања КУД-ова на територији општине Оџаци као и учествовања на другим манифестацијама на територији Републике Србије).

Укупан износ средстава планиран за суфинансирање програма удружења грађана из области деловања културно уметничких друштава из буџета општине Оџаци у 2019.години износи  900.000,00 динара.

Јавни конкурс, као и пропратна документација се може преузети на сајту општине Оџаци:

https://www.odzaci.rs/konkursi-oglasi/javni-konkurs-opstine-odzaci-za-sufinansiranje-programa-udruzenja-gradana-iz-oblasti-kulturno-umetnickih-drustava

 

  1. Јавни конкурс општине Оџаци за суфинансирање програма удружења грађана из области социо – хуманитарних делатности за програме (заштита деце и старих особа, борачко-инвалидска заштита, заштита лица са инвалидитетом, подстицање наталитета, превенција и заштита од болести зависности, активности пензионерских организација, афирмисање женских права, превенција насиља, хуманитарних програма и других програма који искључиво и непосредно следе јавне потребе општине Оџаци и афирмацију грађанског активизма).

 Укупан износ средстава планиран за суфинансирање програма  удружења грађана из области социо-хуманитарних делатности из буџета општине Оџаци у 2019.години износи  1.500.000,00 динара.

Јавни конкурс, као и пропратна документација се може преузети на сајту општине Оџаци:

https://www.odzaci.rs/konkursi-oglasi/javni-konkurs-opstine-odzaci-za-sufinansiranje-programa-udruzenja-gradana-iz-oblasti-socio-humanitarnih-delatnosti

 

  1. Јавни конкурс општине Оџаци за суфинансирање програма осталих удружења грађана из области ТУРИЗМА, ЕКОЛОГИЈЕ, ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ПРЕДУЗЕТНИШТВА, ОБРАЗОВАЊА, ЗАШТИТЕ ПОТРОШАЧА, ЗАВИЧАЈНИХ УДРУЖЕЊА   као и друге области и програми који су обухваћени Законом о удружењима осим програми  удружења грађана из области културе, области деловања КУД-ова и области социо-хуманитарних делатности, за које се расписује посебни Јавни конкурси.

 Укупан износ средстава планиран за суфинансирање програма  осталих удружења грађана  из буџета општине Оџаци у 2019.години износи  2.000.000,00 динара.

Јавни конкурс, као и пропратна документација се може преузети на сајту општине Оџаци:

https://www.odzaci.rs/konkursi-oglasi/javni-konkurs-opstine-odzaci-za-sufinansiranje-programa-ostalih-udruzenja-gradana

TOP