Обавештење о организовању раног јавног увида Просторног плана Републике Србије

Обавештење о организовању раног јавног увида Просторног плана Републике Србије

 

У складу са Одлуком о изради Просторног плана Републике Србије од 2021. до 2035.године коју је донела Влада Републике Србије, Општина Оџаци је у обавези да објави на својој интернет страници материјале како би се спровео рани јавни увид, у складу са чланом 45а Закона и чланом 41. Правилника о садржини, начину и поступку израде докумената просторног и урбанистичког планирања.

Рани јавни увид организује се у циљу упознавања јавности са општим циљевима и сврхом израде плана, могућим решењима за развој простора, очекиваним ефектима планирања, и др.одржаће се у трајању од 02. до 16.марта 2020.године.

Материјали се могу погледати и преузети путем следећих линкова:

 

Елаборат за рани јавни увид презентован је на интернет страници Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, www.mgsi.gov.rs .

Правна и физичка лица могу доставити примедбе и сугестије у писаној форми Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре - Сектор за просторно планирање и урбанизам, Немањина 22-26,  11 000 Београд, у току трајања раног јавног увида, закључно са 16. мартом 2020.

TOP