Početak proslave Dečije nedelje u opštini Odžaci

Početak proslave Dečije nedelje u opštini Odžaci

Već tradicionalno opština Odžaci učestvuje u proslavi Dečije nedelje. Obezbeđeni su prigodni pokloni za svu decu koja idu u Predškolsku ustanovu „Poletarac“, kao i za sve učenike osnovnih škola u opštini Odžaci.

Ovim povodom su deca iz Predškolske ustanove „Poletarac“ iz vaspitne grupe „Leptirići“ bila u poseti opštini Odžaci. Predškolci su imali zanimljiva pitanja i predloge za predsednika opštine, a ovom prilikom su i prijatno iznenadili predsednika i zamenicu predsednika opštine, poklonima, koje su sami za ovu priliku napravili.

Predsednik opštine Odžaci Goran Nikolić, poželeo je dobrodošlicu predškolcima u Sali opštinskog veća i rado odgovarao na njihova pitanja, a zatim su otišli do kabineta predsednika opštine, gde su nastavili da razgovaraju, o za decu, najvažnijim temama.

Takođe, predsednik opštine zahvalio se na poklonu i istakao da će opština Odžaci i u narednom periodu nastaviti da postojećim, kao i novim merama radi na poboljšanju uslova za obrazovanje, školovanje, kao i sveukupan razvoj i odrastanje dece.

TOP