Уведен волонтерски сервис општине Оџаци

Уведен волонтерски сервис општине Оџаци

Поводом увођења ванредног стања на територији Републике Србије, Председник привременог органа општине Оџаци Горан Николић одржао је састанак са секретарима Месних заједница са територије општине Оџаци. Поред секретара, састанку су присуствовали и члан Привременог органа општине Оџаци Власко Грујичић, начелник Општинске управе Недељко Вученовић и заменик начелника Бојан Свилар.
 
Председник Привременог органа је истакао да је општина Оџаци отворила Кол-центар на бројевима телефона 025/5743-169 и 025/5742-239,који ће бити доступни сваког дана од 0 до 24 часа за помоћ најстаријим суграђанима са територије наше општине. Волонтерски сервис општине Оџаци вршиће доставу основних животних намирница, средства за хигијену и лекова на кућне адресе.
 
Такође, секретарима месних заједница је наложено да по упутству које им буде правовремено достављено организују активности за помоћ и информисање старих и угрожених лица, дежурстава и остале активности у складу са упутством. Упутство о пријављивању као и критеријуми за избор биће дефинисани до 16.03.2020. године до 15 часова.
TOP