Уприличен пријем за рукометашицу Јовану Васиљковић

Уприличен пријем за рукометашицу Јовану Васиљковић

У општини Оџаци уприличен пријем за рукометашицу Јовану Васиљковић, која је прве рукометне кораке направила у Рукометном клубу Оџаци, а сада са великим успехом наступа за шампионску екипу Железничар из Инђије.

Јована Васиљковић проглашена је за најкориснију играчицу АРКУС лиге Србије, јер је многобројним одбранама дала допринос освајању шампионске титуле. Управо захваљујући добрим играма, Јована је недавно по први пут позвана на припреме репрезентације Србије.

Пријему су присуствовали председник општине Оџаци Горан Николић, члан општинског већа задужен за област спорта Небојша Николић, као и секретар спортског савеза општине Оџаци Михајло Сујер. У пријатној атмосфери, кроз размену искустава, Јована Васиљковић упознала је присутне са методама рада најбољих, како би уз подршку локалне самоуправе, наредних година рукометни клубови у општини Оџаци постизали још боље резултате. Овом приликом је једној од најбољих спортисткиња наше општине уручена плакета општине Оџаци за изузетне успехе, које је остварила бавећи се спортом.

TOP