У организацији Савета за безбедност саобраћаја одржане две дечије представе

У организацији Савета за безбедност саобраћаја одржане две дечије представе

Поводом новогодишњих празника, у организацији Савета за безбедност саобраћаја општине Оџаци, у Дому културе у Раткову, одржане су две представе за децу. Малишани из Раткова и Оџака, имали су прилику да погледају представу " Божићна трка" београдског Чича Мичиног позоришта, те да учествују у интерактивној-музичкој радионици о саобраћају и саобраћајним правилима, коју је употпунила својим музичким наступом наша позната певачица Мари Мари.

Присутним малишанима обратила се председница општине, Латинка Васиљковић, која је уједно и председник Савета за безбедност саобраћаја, пожелевши им, пре свега, срећне новогодишње и божићне празнике. Она је затим истакла, да је ово још једна у низу акција коју спроводи Савет за безбедност саобраћаја општине Оџаци, поред поделе ауто седишта, различитих трибина, обука за мотористе и мопедисте, као и разних едукативних представа, нагласивши да ће се потрудити да оваквих манифестација буде све више.

“Највише волим да радим са децом, јер су они најчистија бића и некако код њих се све лако може постићи и оно што желите да их научите они то одмах усвајајау. Морам још и да кажем да су деца Оџака а и шире, веома паметна и изненађена сам са њиховом логиком, као и са њиховим брзим усвајањем″, рекла је овом приликом Мари Мари.

TOP