Србија у ритму Европе

Србија у ритму Европе

Општина Оџаци се и ове године представила на највећем дечијем музичком такмичењу „Србија у ритму Европе“, које је одржано у Врњачкој Бањи. Ове године општина Оџаци је представљала Аустралију те је у директном телевизијском такмичаре поздравила амбасадорка Аустралије. На такмичењу је ово године учествовало укупно 24 општине из наше земље, а свака од тих општина је представљала је по једну земљу Европе и обратила се публици песмом из земље коју представља.

Представници општине Оџаци, Катарина, Николина, Теодора и Илија који су се за наступ припремали шест месеци представили су општину Оџаци у најлепшем светлу, били су на висини задатка и одрадили свој посао врло професионално.

"Иако наша деца нису успела да се пласирају на прво место, то нимало не умањује вредност нашег наступа, јер као што је и Игор Карадаревић, директор овог такмичења рекао: „Сви смо ми Србија, сви смо ми победници“. Такође, желимо да се захвалимо и општини Оџаци што нам је омогућила учешће на овом такмичењу, ЈКП „Услуга“ из Оџака која нам је обезбедила превоз, као и навијачима који су нас тога дана бодрили у хали „Владе Дивац“ у Врњачкој Бањи. Хвала и свима који су нас пратили у директном преносу на ТВ „Прва“ и подржавали наш рад током свих шест месеци. Директорица Туристичке организације општине Оџаци, Весна Петковић, се заиста потрудила да деци ништа не недостаје, те да њихов наступ задовољи све критеријуме и захтеве представника овог такмичења који су заједно са децом учествовали у припремама за главни наступ. Велико хвала и нашој Катарини, Николини, Теодори и Илији који су и најзаслужнији у целој овој причи" - истичу из Туристичке организације општине Оџаци.

TOP