Седница  Скупштине  општине Оџаци одржана 22.пут

Седница Скупштине општине Оџаци одржана 22.пут

22. седница Скупштине општине Оџаци одржана је у среду, 17. априла 2019.године у скупштинској сали Спортског центра Оџаци, са почетком у 12,00 часова.

 На седници су донета следећа акта:  

  1. Одлука о изради Плана генералне регулација насеља Оџаци:нова Одлука се доноси јер ће се планом генералне регулације насеља Оџаци омогућити завршетак поступка озакоњења пословних и стамбених објеката који су саграђени у претходном периоду, односно извршити упис ових објеката у јединствену евиденцију непокретности. 
  1. Одлука о изради Плана детаљне регулације општинског пута од радне зоне до државног пута IIa реда бр.110 у општини Оџаци: циљеви доношења Одлуке су: регулисање трасе општинског пута, у складу са Просторним планом општине Оџаци, како би се обезбедила краћа саобраћајна веза два суседна насеља; боља саобраћајна умреженост насеља на територији општине; омогућавање уклапања постојеће мреже некатегорисаних путева у нову саобраћајну мрежу као и растерећење улица у насељу од теретног саобраћаја радне зоне у Оџацима и друго... 
  1. Годишњи Програм радова на одржавању и заштити јавних путева на територији општине Оџаци за 2019. годину, који обухвата радове којима се настоји обезбедити несметан и безбедан саобраћај и очува употребна вредност путева чији је управљач општина. 
  1. Закључак о усвајању Извештаја о раду за 2018. годну Јавне установе „Спортски центар Оџаци“ Оџаци. 
  1. Закључак о усвајању Извештаја о раду Општинског већа општине Оџаци за 2018. годину. 
  1. Закључак о давању сагласности на Измене Програма пословања ЈКП „Брестком“ Бачки Брестовац за 2019. годину. 
  1. Закључак о усвајању Извештаја о раду МЗ Бачки Брестовац за 2018. годину. 
  1. Закључак о усвајању Извештаја о раду МЗ Дероње за 2018.годину.
TOP