Реконструкција тротоара у општини Оџаци

Реконструкција тротоара у општини Оџаци

Радови на изградњи нове пешачке стазе у насељу Пејтон у Оџацима се полако приводе крају. Тим поводом су помоћник председнице општине Милорад Станишић и директор ЈКП ″Услуга″ Никола Арсић обишли радове који теку према предвиђеном плану и програму и похвалили екипу радника који су свакодневно на терену и вредно раде. Ове године општина Оџаци је буџетом определила 4,2 милиона динара за израдњу тротоара на територији целе општине Оџаци. У свим насељеним местима општине Оџаци радове ће изводити ЈКП ″Услуга″, док ће у Бачком Брестовцу радове изводити ЈКП ″Брестком″ .Такође овим путем апелује се на несавесне грађане да не уништавају урбани мобилијар и да смеће одлажу на места која су предвиђена за то. Поред тога сви грађани који имају било коју сугестију, предлог или критику могу се писмено обратити директно Кабинету председнице општине. – изјавио је Станишић.

Директор ЈКП ″Услуга″ Никола Арсић рекао је како сви планирани радови на комуналном уређењу теку по плану, свакодневно је ангажована корпа за орезивање грана и дрвореда, радници на чишћењу града те и да се одвоз смећа извршава по плану. Ове године су уврштене још три локације за одржавање зелених површина и то: насеље ″Пејтон″, улица Милана Тепића у Оџацима и потез од бензинске пумпе у Богојеву до граничног прелаза. Што се тиче сточног гробља у Раткову, замолио је грађане да не бацају отпад док се не реши питање око парцеле која ће бити предвиђена за то.

Помоћник председнице општине Милорад Станишић најавио је постављање нових клупа, канти за смеће као и заштитних стубова и кугли.

TOP