Рани јавни увид поводом израде плана детаљне регулације луке у Богојеву

Рани јавни увид поводом израде плана детаљне регулације луке у Богојеву

Одлука о изради Плана детаљне регулације луке у Богојеву објављена је у „Службеном листу општине Оџаци“, број 8/2020.

Рани јавни увид одржаће се у трајању од 15 дана, од 10. августа до 24. августа 2020.године, у времену од 8 до 13 часова, у згради Општине Оџаци - просторије Одељења за урбанизам, стамбено-комуналне и имовинско-правне послове.

Елаборат за рани јавни увид презентован је на званичној интернет страници општине Оџаци http://www.odzaci.rs.

У току раног јавног увида, текстуални и графички део у почетној фази израде Плана биће изложени у просторијама Одељења за урбанизам, стамбено-комуналне и имовинско-правне послове Oпштинске управе Оџаци.

Општина Оџаци, као носилац израде предметног планског документа организује рани јавни увид у циљу упознавања јавности са општим циљевима и сврхом израде Плана, могућим решењима за развој просторне целине, очекиваним ефектима планирања.

Позивају се органи, организације и јавна предузећа који су овлашћени да утврђују услове за заштиту и уређење простора и изградњу објеката да дају мишљење у погледу услова и неопходног обима и степена процене утицаја на животну средину.

Правна и физичка лица могу доставити примедбе и сугестије у писаној форми Општинској управи општине Оџаци, Одељење за урбанизам, стамбено-комуналне и имовинско-правне послове, Кнез Михајлова 24, Оџаци, у току трајања раног јавног увида, закључно са 24. августом 2020. године .

Примедбе и сугестије правних и физичких лица које евидентира носилац израде плана могу утицати на планска решења.

 

ПДР луке у Богојеву

TOP