Пријемом код председнице општине почела Дечија недеља

Пријемом код председнице општине почела Дечија недеља

Поводом почетка Дечије недеље, председница општине Оџаци Латинка Васиљковић организовала је данас пријем за децу из Предшколске установе “Полетарац” у Оџацима и њихове васпитаче.

Дружење у згради локалне самоуправе протекло је у лепој атмосфери, уз песму и рецитације најмлађих који су председници општине уручили и пригодне поклоне у знак захвалности за гостопримство и за све оно што општина чини како би њихово одрастање било безбрижно и срећно.

Традиционалном пријему уприличеном поводом Дечије недеље присуствовали су помоћник председнице општине Игор Праћа, руководилац Одељења за друштвене делатности Снежана Грујичић и директорица ПУ “Полетарац” Јелена Селак.

Дечија недеља која траје од 1. до 7. октобра под мотом “Моје је право да живим срећно и здраво – за одрастање без насиља”, биће обележена различитим активностима у свим објектима “Полетарца”. Програм се може видети овде.

У вртићу је данас одржана позоришна представа “Кварна фарма” у извођењу Позоришта младих из Новог Сада. Први дан Дечије недеље посвећен је и дечијим правима.

Хуманитарни дечији вашар који “Полетарац” организује у свим местима на територији општине, у Оџацима биће одржан у среду, 3. октобра, са почетком у 10 сати на платоу Спортског центра.

TOP