Председница општине Оџаци на радном састанку са министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре проф. др Зораном Михајловић

Председница општине Оџаци на радном састанку са министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре проф. др Зораном Михајловић

Председница општине Оџаци, мр Латинка Васиљковић и начелник Општинске управе Оџаци, Недељко Вученовић, присуствовали су састанку са министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре проф. др Зораном Михајловић, који је одржан у Апатину.

Састанку су присуствовали и начелник Западнобачког управног округа, Душан Маријан, као и представници локалних самоуправа Сомбора, Куле и Апатина.

Како је истакла, потпредседница Владе желела је из прве руке да чује на који начин министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, може да помогне локалним самоуправама Западнобачког округа. У складу са тим, договорени су конкретни кораци у спровођењу већ договорених пројеката. ”Само у области одржавања и реконструкције путева, на јучерашњем састанку је за 2019. и 2020. годину договорено улагање од 4,5 милијарде динара, а то није мали новац”, истакла је министарка Михајловић.

Председница Општине Оџаци најавила је нова улагања у путну инфраструктуру, изградњу нових и санацију локалних путева у општини Оџаци, а поред тога, радиће се и проширење граничног прелаза Богојево, као и постављање нових аутоматских браника на пружном прелазу Оџаци – Лалић.

TOP