Потписани Уговори за доделу средстава младим брачним паровима за куповину кућа

Потписани Уговори за доделу средстава младим брачним паровима за куповину кућа

Данас су у сали Општинског већа општине Оџаци потписани Уговори за доделу средстава младим брачним паровима за куповину кућа са окућницом на територији општине Оџаци у 2019. години. Преко мера популационе политике општина Оџаци је од Министарства без портфеља за демографију и популациону политику, добила средства у износу од 2.550.000,00 динара, док је општина наведени пројекат суфинансирала са 450.000,00 динара. На конкурс се пријавило седам брачних парова, а након разматрања пристиглих пријава, Комисија је донела Одлуку да средства додели следећим брачним паровима која су била најбоље рангирана и имали су највећи број бодова у складу са Правилником о додели средстава:
1. Љубисављевић Момчило и Зорана,
2. Мицић Ивана и Ковачевић Милош,
3. Ђорић Саша и Ивана.
Локална самоуправа ће се потрудити да и следеће године обезбеди средства како би усрећили још младих брачних парова који препознају општину Оџаци као повољну средину за живот и подизање своје деце у истој.
Уговоре је са паровима потписивао помоћник председника општине Оџаци Милорад Станишић, a присутна је била и Вања Косовац, председник Комисије за доделу кућа.

TOP