Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио Општину Оџаци

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио Општину Оџаци

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је данас општину Оџаци, где је са председником Општине Гораном Николићем разговарао о наставку стратешког улагања у спорт и спортску инфраструктуру.

Посета је започета радним састанком којем су присуствовали и заменица председника општине Дејана Салај, директор Спортског центра Оџаци Дејан Костић, члан већа задужен за спорт и омладину Небојша Николић и секретар Спортског савеза општине Оџаци Михајло Сујер. Овом приликом истакнута су значајна улагања покрајинског секретаријата за спорт и омладину у спортску инфраструктуру општине Оџаци. Након радног састанка Дане Баста је посетио Спортски центар Оџаци и истакао задовољство интересовањем за спорт у општини Оџаци и изразио уверење да ће досадашња успешна сарадња и даље бити настављена.

Председник Општине Горан Николић нагласио је да је да је интересовање за бављење спортом у општини велико, те да ће локална самоуправа наставити да развија спортску инфраструктуру и да ће подржати пројекте који су у функцији развоја спорта.

TOP