Покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић посетио општину Оџаци

Покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић посетио општину Оџаци

Покрајински секретар за привреду и туризам Ненад Иванишевић боравио је данас у радној посети општини Оџаци. Тамо се најпре састао са председником општине и сарадницима.

Они су се том приликом дотакли актуелних тема у области привреде и активностима које локална самоуправа предузима са циљем подизања привредне активности, као и посебно угрожене привредне гране – туризма, који тренутно трпи највеће последице због пандемије коронавируса.  Председник општине Оџаци Горан Николић,  изразио је наду за наставком добре сарадње са Покрајинским секретаријатом за привреду и туризам, али и са покрајинским секретаром Ненадом Иванишевићем, те је истакао значај ове посете за развој општине и нагласио је да постоји много припремљених пројеката и оних који су у припреми, а који подразумевају привреду, инфраструктуру и саобраћај. Иванишевић је истакао да је Секретаријат спреман да подржи општину Оџаци, и у циљу подстицаја туристичког потенцијала у општини, како би кроз бољу промоцију туристике понуде помогли да дође што већи број туриста у општину Оџаци.

У оквиру радног састанка Иванишевић је најпре у згради Општинске управе у Оџацима разговарао са председником општине и сарадницима, а након састанка је обишао ДОО за производњу и трговину Поинт, која се бави производњом таласастог папира, картона и амбалаже.

TOP