Почетак прославе Дечије недеље у општини Оџаци

Почетак прославе Дечије недеље у општини Оџаци

Већ традиционално општина Оџаци учествује у прослави Дечије недеље. Обезбеђени су пригодни поклони за сву децу која иду у Предшколску установу „Полетарац“, као и за све ученике основних школа у општини Оџаци.

Овим поводом су деца из Предшколске установе „Полетарац“ из васпитне групе „Лептирићи“ била у посети општини Оџаци. Предшколци су имали занимљива питања и предлоге за председника општине, а овом приликом су и пријатно изненадили председника и заменицу председника општине, поклонима, које су сами за ову прилику направили.

Председник општине Оџаци Горан Николић, пожелео је добродошлицу предшколцима у Сали општинског већа и радо одговарао на њихова питања, а затим су отишли до кабинета председника општине, где су наставили да разговарају, о за децу, најважнијим темама.

Такође, председник општине захвалио се на поклону и истакао да ће општина Оџаци и у наредном периоду наставити да постојећим, као и новим мерама ради на побољшању услова за образовање, школовање, као и свеукупан развој и одрастање деце.

TOP