Почео први једномесечни циклус бесплатних тренинга

Почео први једномесечни циклус бесплатних тренинга "Децо, хајдемо на спорт"

На нивоу општине Оџаци је почео први једномесечни циклус бесплатних тренинга "Децо, хајдемо на спорт" који спроводе тренери спортских клубова уз подршку општине Оџаци и Спортског савеза општине Оџаци.

Циљ овог Програма је да се спорт омасови младима као и што више приближи деци, а уједно и да им се омогући да квалитетно тренирају и правилно се развијају. У ери технолошког развоја и нових технологија велики изазов деци је физичка активност и кретање као предуслов правилног раста и развоја. Овим и оваквим програмима општина Оџаци и Спортски савез општине Оџаци жели да омогући деци разноврсне начине и могућности за физичку активност и бављење спортом рекреативно али и такмичарски.

Овај једномесечни циклус је само прва фаза и најава наставка Програма бесплатних тренинга "Децо, хајдемо на спорт" од септембра месеца креће други вишемесечни циклус у обимнијој форми у коју ће се укључити још више спортских клубова општине Оџаци.

Јако је важно истаћи да је Спортски савез општине Оџаци уз подршку општине Оџаци успео да обезбеди средства у буџету за ову намену. Пошто је повољнија ситуација са корона вирусом ипак омогућила да овај програм крене, одржано је више састанака на које су позвани представници свих клубова где је сагледана ситуација и могућности те на крају утврђен план реализације овог, за спорт али и децу општине Оџаци, важног Програма.

Ово је први корак и први циклус, потребно је још много енергије и воље што спортских заљубљеника што подршке родитеља, да деца долазе на тренинге, за активирање све деце пре свега због здравља, али основа је ту.

 

ТЕРМИНЕ ЗА БЕСПЛАТАН СПОРТ ЗА ДЕЦУ "ДЕЦО, ХАЈДЕМО НА ТРЕНИНГ" - ЈУН 2021, МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕГ ЛИНКА:

ТЕРМИНИ ЗА БЕСПЛАТАН СПОРТ ЗА ДЕЦУ "ДЕЦО, ХАЈДЕМО НА ТРЕНИНГ"

TOP