Phiacademy и општина Оџаци потписали Уговор о донацији

Phiacademy и општина Оџаци потписали Уговор о донацији

У сврху подстицања и развоја предузетништва и отварања нових радних места на територији општине Оџаци, фирма „Phiacademy” d.o.o. из Београдa донираће општини Оџаци 1.200.000 динара.  тим поводом, председница општине Оџаци мр Латинка Васиљковић данас је у свом кабинету примила представнике наведене компаније са којима је потписала Уговор о донацији.

Расподелу наведених средстава, за које ће накнадно бити прописани критеријуми и услови, спровешће Општинско веће општине Оџаци у сарадњи са Националном службом за запошљавање – филијала у Сомбору.

Председница општине се у име локалне самоуправе захвалила на донацији  и напоменула да ће средства бити усмерена за наставак већ покренутих активних мера запошљвања која су предвиђена Локалним акционим планом на територији општине Оџаци.

Представник „Phiacademy” d.o.o., Мирослав Бабић је истакао да се нада да ће  својим поступком дати  пример и другим фирмама које су у могућности да помогну младим људима који покрећу свој посао и отварају нова радна места.

TOP