Ново радно време за продајне објекте због продужетка полицијског часа

Ново радно време за продајне објекте због продужетка полицијског часа

Поводом одлуке о увођењу ванредног стања у Републици Србији и мерама Владе Републике Србије о понашању привредних субјеката и грађана Републике Србије за време ванредног стања, Општински штаб за ванредне ситуације Општине Оџаци, у складу са овлашћењима у ванредним ситуацијама, а у циљу праћења стања и координације рада у областима од значаја за функционисање локалне самоуправе, дана 22.03.2020. године, донео је следеће наредбе:

 

  1. Ограничава се радно време са потрошачима у малопродајним и велепродајним објектима, током ванредног стања, у Републици Србији и може да траје максимално до 16 часова сваким радним даном и недељом.

 

  1. Полицијски час, када грађани не могу да се крећу на јавним површинама и улицама без посебне дозволе, траје од 17 часова до 05 наредног дана.

 

  1. Угоститељски објекти могу да раде доставу хране и пића у периоду од 07 до 16 часова (забрањује се конзумирање хране и пића у угоститељским објектима).

 

  1. Привредни субјекти, који имају потреба за формирањем посебних линија градског или приградског превоза, могу се обратити локалној самоуправи путем мејл адресе prevoz@odzaci.rs ради подношења захтева за решавање потреба запослених за долазак и одлазак са посла.

ОРИГИНАЛНИ ПРИМЕРАК ОБАВЕШТЕЊА ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ

TOP