Нова опрема за одржавање чистоће од данас на располагању ЈКП Услуга Оџаци

Нова опрема за одржавање чистоће од данас на располагању ЈКП Услуга Оџаци

Према речима вд директора Милорада Станишића, Јавно комунално предузеће Услуга Оџаци од данас има на располагању нову опрему за одржавање чистоће. Он се овом приликом захвалио на подршци председнику општине и локалној самоуправи, као и вишим нивоима власти и Чистоћи из Београда, која је помогла и уступила возила на трајно коришћење. 

У питању су ауто смећар, који ће највише значити комуналном предузећу за одржавање чистоће, како Оџака тако и свих насељених места у општини. Поред ауто смећара, добијен је и мини трактор, који је опремљен раоником и посипачем соли, а има могућност прикључка и других помоћних машина. Такође, добијена је и ауто приколица. Већ од сутра ће се наведена возила наћи на улицама и радници ЈКП Услуга ће их користити приликом својих редовних активности.

Како је нагласио вд директор ЈКП Услуга Оџаци Милорад Станишић, разговори су дуго трајали и били су тешки али захваљујући подршци и разумевању председника општине, виших нивоа власти и директора Марка Попадића из београдске Чистоће, добијена је неопходна опрема.

За крај разговора се директор Станишић захвалио свим запосленима у ЈКП Услуга који свакодневно дају допринос уређењу општине Оџаци.

TOP