Недимовић у новој посети пољопривредним газдинствима у општини Оџаци

Недимовић у новој посети пољопривредним газдинствима у општини Оџаци

Министар пољопривреде, водопривреде и шумарства, Бранислав Недимовић, посетио је данас пољопривредна газдинства у Раткову, Бачком Брестовцу и Каравукову. Дочекали су га председница општине Оџаци - Латинка Васиљковић, народни посланик - Горан Николић, заменик председнице општине Оџаци - Мирослав Кондић, шеф одборничке групе СНС - Власко Грујичић, помоћник председнице општине за привреду и пољопривреду - Андрија Хајду, члан већа за пољопривреду - Давор Маринковић, као и Александра Ћирић - заменица председника СО Оџаци.

Делегација је прво посетила газдинство Николе Капетанова у Раткову, који је по струци ветеринар, бави се узгојем јунади и има своју ветеринарску станицу. Након тога су, у Бачком Брестовцу, посетили газдинство Милана Тривуновића, који се такође бави сточарством, а затим су продужили у Каравуково, код Јадранке Младеновић, која се бави ратарством.

Министар је са домаћинима, али и присутним гостима, разговарао о субвенцијама и могућностима које нуди држава како би се овај сектор развијао брже и како би се максимално искористили потенцијали и капацитети које нуди ово поднебље.

TOP