Наш ученик Божидар Мику међу 25 најбољих ђака генерације из Србије и Републике Српске

Наш ученик Божидар Мику међу 25 најбољих ђака генерације из Србије и Републике Српске

Ученик Техничке школе у Оџацима Божидар Мику, као ђак генерације 2017/2018, успео је да се нађе међу 25 најбољих у конкуренцији више од 600 ђака генерације из целе Србије и Републике Српске. Овај успех Божидару је омогућио да освоји школовањ е на ITAcademy и тако настави да се образује у складу са својим амбицијама и потенцијалом.

Одабраним ђацима генерације којима финансијска подршка за једногодишње школовање на ИТАцадемy биће уручена 5. септембра на свечаном пријему у 17 сати на Белом двору.

Краљевска породица Карађорђевић, престолонаследник Александар и принцеза Катарина, 29. јуна угостила је на Белом двору више од 600 најбољих матураната из Србије и Републике Српске на пријему који се одржава већ седамнаесту годину заредом.

Том приликом је компанија LINK group, као партнер Фондације Њ.К.В. Престолонаследника Александра Карађорђевића, објавила лепу вест о додели 25 бесплатних школовања за једногодишње програме на ITAcademy.

Божидар Мику ће кроз једногодишње школовање на ITAcademy добити прилику да стекне знања и вештине за нека од најтраженијих и најплаћенијих занимања данашњице. Наставу ће пратити онлине, преко најсавременије платформе за учење – Distance Learning platforme.

Свим ђацима генерације који су освојили бесплатно школовање на располагању су различити курсеви у оквиру наставног програма који одаберу, а у сваком тренутку свог школовања имаће на располагању како помоћ професора, тако и помоћ Центра за развој каријере уколико су им потребни савети за додатно усавршавање и проналажење посла.
По завршетку једногодишњег школовања ђаци ће имати прилику да полажу за неке од најпрестижнијих међународно признатих сертификата и стекне Microsoft, Oracle, Cambridge и многа друга звања.

TOP