Члан стручног штаба кошаркашке репрезентације Милош Пађен на пријему код председнице општине Оџаци

Члан стручног штаба кошаркашке репрезентације Милош Пађен на пријему код председнице општине Оџаци

Председница општине Оџаци данас је са својим сарадницима организовала пријем за Милоша Пађена, члана стручног штаба женске кошаркашке репрезентације Србије која је на недавно завршеном првенству освојила бронзану медаљу.

Поред председнице општине, пријему су присуствовали и члан општинског Већа из области спорта, Небојша Николић, председник и секретар Спортског савеза општине Оџаци, Јелена Игњатић и Михајло Сујер и заменица председника Скупштине општине Оџаци, Александра Ћирић, која уједно ради на промовисању женског спорта у сарадњи са покретом за женску кошарку ″Марина Маљковић″.

Председница општине је истакла своје задовољство што Оџаци имају прилику да приреде пријем за нашег спортског стручњака и да Милошу честита на успеху који су постигли на Европском првенству освојивши бронзану медаљу, а она за све нас у Србији сија као злато.

Прошле године Милош Пађен је награђен од стране Скупштине општине Оџаци, наградом ″22. октобар″, за изузетна достигнућа у области спорта.

Милош Пађен се захвалио на добродошлици истакавши да је ово трећи пут да је на пријему код председника општине Оџаци те и да се увек радо враћа, као и да се искрено нада да ће бити још много прилика за посете овим поводом. Поред тога рекао је и да је ове године репрезентација имала највише проблема, као и да се након вишегодишњег рада и труда тек сада показују резултати уз наду да ће квалификациони турнир за Олимпијске игре бити код нас што би нам много олакшало пут.

Јелена Игњатић је испред Спортског савеза општине Оџаци уручила почасно признање спортисте општине Оџаци, као знак пажње и подршке зато што је део наше општине.

TOP