„5. Дан спорта“ у општини Оџаци

„5. Дан спорта“ у општини Оџаци

Спортски савез општине Оџаци, под покровитељством општине Оџаци организује манифестацију „Дан спорта“, која се одржава по пети пут. У хали Спортског центра, као и на платоу испред ове установе, сви посетиоци манифестације имали су прилику да се упознају са здравим начинима живота и исхране, како за децу тако и за родитеље.

Исто тако, сви присутни ће бити у прилици да се упознају са бесплатним школама спорта у више спортских дисциплина, које организују школе спорта са територије општине Оџаци. Поред уобичајених спортских дисциплина као што су рукомет, одбојка и кошарка, у Одацима је после дужег низа година одржано и представљање коњичког спорта, као и дизања тегова.

Манифестацију је отворио члан општинског већа задужен за област спорта, Небојша Николић, који је пожелео добродошлицу присутнима, како посетиоцима тако и учесницима данашње спортске манифестације. Николић је указао на значај бављења спортом, посебно код деце и младих и позвао присутне да се у већој мери баве спортом.

Отварању манифестације присуствовали су члан Управног одбора Спортског савеза Србије Драган Максимовић, генерални секретар Спортског савеза Војводине Младен Стојшин, као и Михајло Сујер секретар Спортског савеза општине Оџаци у име организатора „5. Дана спорта“ у општини Оџаци.

TOP