Одржана 85. седница Општинског већа општине Оџаци

Одржана 85. седница Општинског већа општине Оџаци

85. седница Општинског већа општине Оџаци одржана је данас, 28.07.2022. године у сали Општинског већа, са почетком у 09,00 часова. Седницом је председавао председник Општинског већа, Горан Николић.

На седници су разматран и упућен Скупштини на увид Извештај о извршењу буџета општине Оџаци за период 01.01-30.06.2022. године.

Разматрано је и упућено Скупштини на доношење о Решење о именовању Комисије за спровођење јавног конкурса за избор директора Јавних предузећа на територији општине Оџаци, Одлука о спровођењу Јавног конкурса за избор директора Јавног комуналног предузећа „Брестком“ Бачки Брестовац, као и Закључак о давању сагласности на Одлуку Јавне установе „Спортски центар Оџаци“, број 380-1/2022.

На 85. седници Општинског већа усвојен је Јавни позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима путем уградње соларних панела и Решење за расподелу средстава из буџета општине Оџаци из области спорта, Решење о употреби текуће буџетске резерве, Закључак о давању сагласности на Одлуку о ценама комуналних производа и услуга ЈКП „Брестком“ Бачки Брестовац и  Закључак о давању сагласности на Одлуку о ценама ЈКП „Услуга“ Оџаци.

Плана јавног здравља општине Оџаци 2021-2026 размантран је и упућен Скупштини на усвајања.

TOP