OBAVEŠTENJE o donošenju rešenja o davanju saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu - DIJAMANT DOO, Zrenjanin

Na osnovu člana 25. i 29. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu ("Sl.glasnik RS", br. 135/2004 i 36/09), Opštinska uprava opštine Odžaci, Odeljenje za inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine, objavljuje:


OBAVEŠTENJE


o donošenju rešenja o davanju saglasnosti na Studiju o proceni uticaja  na životnu sredinu



            Obaveštava se zainteresovana javnost da je Odeljenje za inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine, donelo Rešenje o davanju saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu za Projekat: Rekonstrukcija – zamena postojeće sušare za žitarice novom sušarom Strahl 9000 frt/8, čija se realizacija planira na kat. parc. br. 143/2 K.o. Odžaci, ulica Somborska bb, na zahtev nosioca projekta DIJAMANT DOO, Zrenjanin, ul. Temišvarski drum br. 14.


            Rešenje o davanju saglasnosti doneto je na osnovu Izveštaja Tehničke komisije, kao i na osnovu uvida u dostavljenu dokumentaciju, kojom je konstatovano da projekat neće imati negativnih posledica na životnu sredinu,

ukoliko se ispoštuju propisane mere predviđene u cilju sprečavanja, smanjenja i otklanjanja svakog značajnijeg štetnog uticaja na životnu sredinu, navedene u poglavlju 8. Studije o proceni uticaja na životnu sredinu i ukoliko se obezbedi izvršavanje Programa praćenja uticaja na životnu sredinu koji je sastavni deo Studije o proceni uticaja na životnu sredinu.


            Rešenje o davanju saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu je konačno u upravnom postupku. Protiv ovog rešenja zainteresovana javnost može pokrenuti upravni spor pred nadležnim sudom.

TOP