Обавештење о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја пројекта на животну средину БАЧКА ДОО Оџаци 13.01.2021.

Обавештава се јавност да је носилац пројекта: БАЧКА ДОО Оџаци, ул. Сомборска бр. 20, поднела захтев за одлучивање о потреби израде Студије о процени утицаја на животну средину ПРОЈЕКТА: Доградња постојеће станице за снабдевање горивом са течним нафтним гасом (ТНГ) и малопродајним објектом ТНГ-а, чија се реализација планира на кат. парц. бр. 1879  К.О. Оџаци, на територији општине Оџаци.

 

            Увид у податке и документацију из захтева носиоца пројекта, може се извршити у трајању од  10 (десет) дана од дана објављивања овог обавештења, у времену од 08,00 до 14,00 часова у просторијама Одељења за инспекцијске послове и заштиту животне средине у Оџацима, ул. Кнез Михајлова бр. 24, канцеларија бр. 27.

 

            У року од 10 дана од дана објављивања овог обавештења, заинтересована јавност може овом органу, доставити мишљења о захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја предметног пројекта на животну средину.

 

            Овај орган ће у року од 10 (десет) дана од дана истека рока из става 3. овог обавештења донети одлуку о томе да ли је за предложени пројекат потребна процена утицаја на животну средину, о чему ће благовремено обавестити јавност.

TOP