Skupština opštine Odžaci usvojila odluku o nagradi 22. oktobar

skupstina 11

 Odbornici Skupštine opštine Odžaci usvojili su na poslednjoj sednici odluku o nagradi “22. oktobar”, pa će tako priznanje koje je ustanovljeno povodom Dana oslobođenja i kolonizacije opštine ponovo biti dodeljivano nakon pauze od dvadesetak godina.

Nagrada “22. oktobar” dodeljivaće se građanima opštine Odžaci, udruženjima i ustanovama koji su ostvarili izuzetna dostignuća u oblastima privrede, naučno-istraživačkog rada, sporta, kulture i obrazovanja, humanitarnog i socijalnog rada.

Priznanje će uručivati predsednik opštine i predsednik Skupštine opštine na svečanoj sednici lokalnog parlamenta koja se svake godine održava povodom Dana oslobođenja i kolonizacije opštine Odžaci.

Za usvajanje odluke o nagradi “22. oktobar” bili su svi odbornici vladajućih i opozicionih stranaka koji su učestvovali u glasanju.

Prvi put Oktobarska nagrada opštine Odžaci uručena je dobitnicima 1967. godine i dodeljivana je sve do polovine devedesetih godina prošlog veka.

Peta sednica opštinskog parlamenta, na kojoj je predlog odluke o nagradi “22. oktobar” opštine Odžaci bila jedna od 17 tačaka dnevnog reda, održana je u petak, 6. oktobra.

Odbornici su na ovoj sednici, između ostalog, dali saglasnost na Godišnji plan rada Predškolske ustanove “Poletarac” Odžaci za radnu 2017/2018. godinu i Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji Centra za socijalni rad Odžaci.

Najveći broj tačaka odnosio se na imenovanja i razrešenja u upravnim odborima Centra za socijalni rad Odžaci, Doma zdravlja Odžaci i PU “Poletarac” Odžaci, kao i na razrešenja i imenovanja članova školskih odbora škola sa teritorije opštine.

129314

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002