Sporazum o saradnji opštine Odžaci i RPK Zapadnobačkog okruga

 318Potpisan je sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji opštine Odžaci i Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga u Somboru.

Sporazum koji su u Odžacima potpisali predsednica opštine Latinka Vasiljković i vršilac dužnosti direktora RPK Zapadnobačkog upravnog okruga Zoran Bulatović biće osnov za buduću saradnju lokalne samouprave i Regionalne privredne komore, za koju su oboje potpisnika rekli da je i do sada bila veoma dobra i sveobuhvatna. Takođe su istakli da je do potpisivanja sporazuma došlo na osnovu zajedničke inicijative.

Latinka Vasiljković je navela da je privredni razvoj, privlačenje novih investicija i otvaranje novih radnih mesta jedno od strateških opredeljenja lokalne samouprave u Odžacima i da je to nešto u čemu Regionalna privredna komora može da pruži podršku i pomoć.

Zoran Bulatović se zahvalio predsednici opštine Odžaci na tome što je prepoznala značaj potpisivanja jednog ovakvog sporazuma za buduću saradnju, gde će se kroz zajedničke aktivnosti raditi na pospešivanju uslova za rad privrede i privrednih subjekata.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци