Konstituisan Parlament privrednika Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga

 Na konstitutivnoj sednici koja je održana 8. juna u Somboru, nakon okončanog postupka za izbor organa odlučivanja u regionalnim privrednim komorama, konstituisan je Parlament privrednika Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga.

Uz prisustvo izabranih predstavnika privrednih društava iz regiona, koji obuhvata sve četiri opštine Zapadnobačkog upravnog okruga i predstavnika Privredne komore Srbije, Nermine Ljubović, verifikovani su mandati izabranim članovima, čime je osnovan Parlament privrednika Regionalne privredne komore u jedinstvenom komorskom sistemu Srbije.

Nakon konstituisanja izabrani su predsednik i zamenik predsednika Parlamenta privrednika, kao i tri člana Skupštine Privredne komore Srbije iz Zapadnobačkog upravnog okruga.

Za predsednika Parlamenta privrednika izabran je Predrag Lučić (“Lučić grupa”, “Panonka”, Sombor), za zamenika predsednika Dimitar Pavlevski (“Somboled”, Sombor), a za članove Skupštine PKS Miro Vidošević (“Magna Seating”, Odžaci), Nada Ćalasan (“Žito Bačka”, Kula) i Svetlana Vukelić (“APA”, Apatin).

Pored generalnog menadžera kompanije “Magna Seating”, u Parlament privrednika RPK Zapadnobačkog upravnog okruga iz opštine Odžaci izabrani su i Milojko Erić (“Signal”, Odžaci) i Đuro Milošević (“Polins”, Odžaci).

Sastav Parlamenta privrednika se može videti ovde.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци