Uzmi račun i pobedi 2018

Read More

Završena izgradnja saobraćajnice u radnoj zoni u Odžacima

 20170420 101807Predstavnici Opštine Odžaci, Ministarstva privrede, izvođača radova i stručnog nadzora, danas su obišli jednu od izgrađenih deonica saobraćajnice u radnoj zoni u Odžacima, i izvršili primopredaju izvedenih radova na izgradnji predmetnog dela saobraćajnice.

Prema Ugovoru o izvođenju radova, vrednost izvedenih radova je 15.655.350,00 dinara sa PDV – om, od čega su iznose od po 50% izdvojili Opština Odžaci i Ministarstvo privrede.
Radovi su izvedeni u roku. Počeli su 13.12.2016. godine, a trajali su nešto više od tri meseca. Izvođač radova je bio VD „Jugokop-Podrinje“ d.o.o. Šabac.
Uspešnim završetkom ove infrastrukturne investicije, naša radna zona je uređenija za ukupnu dužinu saobraćajnica od 1270 metara u odnosu na period od samo godinu dana. U toku su pripremne aktivnosti neophodne za početak izgradnje fekalne kanalizacije uz ovu saobraćajnicu u vrednosti od 12.389.432,66 dinara. Završetkom i ovih radova kao i planiranjem preostalog infrastrukturnog opremanja radne zone, opština Odžaci je atraktivnija za investitore, a sve u cilju strateškog unapređenja razvoja opštine i kvalitetnijeg života stanovništva.

 

izgradjena sobracajnica

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци