Stationery 23

 
 

Konkurs za dodelu priznanja Dr Đorđe Natošević

pokrajina 1

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice raspisao je konkurs za dodelu priznanja “Dr Đorđe Natošević” za školsku 2016/2017. godinu. Prijave su do 30. septembra.

Priznanje se dodeljuje za izuzetne rezultate ostvarene u prethodne dve školske godine, primenom savremenih metoda u vaspitno-obrazovnom radu i nastavi.

Pravo učešća na konkursu imaju predškolske ustanove, osnovne i srednje škole, muzičke škole, baletske škole, umetničke škole i škole za osnovno i srednje obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju, sa sedištem u AP Vojvodini, kao i vaspitači, nastavnici, stručni saradnici i saradnici – u skladu sa pravilnikom o programu rada stručnih saradnika u tim ustanovama.

Prijavu na konkurs mogu podneti samostalno ili ih za Priznanje mogu predložiti učenici, roditelji, organi lokalne samouprave, stručna udruženja i druga pravna i fizička lica.

Poslovnik o radu Odbora za dodelu Priznanja, s područjima rada, kao i elementi za vrednovanje postignutih rezultata za dodelu Priznanja, zajedno sa obrascima za prijavu na konkurs, dostupni su na internet adresi Sekretarijata www.puma.vojvodina.gov.rs, gde je objavljen i kompletan tekst konkursa.

......................................................................
izbori-lat
KONKURSI-LAT
INFORMATOR-LAT
kontakt-lat
JAVNOG-ZNAC-LAT
euprava-lat
inval-lat

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци